Headerbild

Kategorier

1 år i vår nystartade regi

2014-11-17 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Tiden går fort! I går 16 november fyllde klubben 1 år efter återstarten. Vi kan stolt sammanfatta att under det gångna året har vi blivit hela 89 medlemmar.

Vi har arrangerat en deltävling i Värmlandsserien MTB och introducerat cykelsporten för barn via Posttrampet for Kids. Vi har även blivit med en Bike park.

Det har tävlats flitigt på olika nivåer och vi har visat upp att vi finns. För att nämna några exempel, så inledde Jakob Björklund säsongen starkt med en seger i Dalsland XC. Senare under säsongen placerade sig Jakob på en fin 9 plats på Maraton SM och en 13 plats totalt i Långloppscupen. Rille Svanberg var snabbaste Kristinehamnare på Vätternrundan och Max Lundin kom tvåa i sin klass i en deltävling i Västgötacupen i Mariestad.

Seniorträningarna har inte fått så stort genomslagkraft som vi hade hoppats på, men barnträningarna har slagit alla förväntningar och vi har haft ett fyrtiotal barn som har tränat med oss.

Vi ser fram mot ett nytt händelserikt år. Närmast drar vi igång med inomhusträning på Galaxen och vi kör även igång MTB-träning en dag i veckan under vintern. Därefter blir det bokslut och planering inför 2015 och vårt första årsmöte under första kvartalet.

Adress

Kristinehamns CK - Cykel Anders Lundin, Visnumsgatan 11 68141 Kristinehamn

Kontakt

Tel: E-post: info@kristinehamnsck.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in