Headerbild

Kategorier

Succé för nya Värmlandsseriebanan

2016-06-11 i Allmänt

I tisdags arrangerade klubben deltävling 3 i värmlandsserien MTB.

Det var då premiär på en ny bana i området i och runt Kristinehamns Bikepark. Vi har fått mycket positiv respons på vår nya bana efter tävlingen och det känns väldigt roligt säger klubbens ordförande Anders Lundin som är den som jobbat hårt för att till en ny bana. Vi har ju tidigare kört våra deltävlingar i Kullhagarna så det är kul att testa något nytt samtidigt som delar av den nya banan är en del i de förslag på MTB leder som vi lämnat in till kommunen.

Fyra segrar kammades hem i tisdags från klubbens åkare, Jakob Björklund division 1, Kent Andersson division 2, Max Lundin i pojkar 7-8 år och Isabelle Eriksson flickor 7-8 år.

I barnklasserna var det 8 åkare från klubben och det är deltagarrekord för i år, alla kämpade flitigt och det viktigaste är att de har skoj och får ett intresse för sporten. Flera av klubbens barn bjöd på en rejäl hejarklack som hejade fram klubbens senioråkare, när det var dags för deras lopp. Det var härligt att se och uppskattades från åkarna.

I Seniorklasserna hade klubben med 6 åkare och det är en dubblering mot tidigare deltävlingar i år, vi hoppas att trenden håller i sig.

Ett av klubbens verksamhetsmål är att sätta Kristinehamn på cykelkartan och det är vi på god väg att lyckas med.

Adress

Kristinehamns CK - Cykel Anders Lundin, Visnumsgatan 11 68141 Kristinehamn

Kontakt

Tel: E-post: info@kristinehamnsck.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in