Headerbild

Kategorier

Fina resultat i Värmlandsserien MTB 2016

2016-09-12 i Allmänt

Nu är Värmlandsserien MTB 2016 avslutad och klubben drog hem fina placeringar i år varav 3 segrar.

Totalt fick 12 deltagare från klubben sitt resultat sammanställt vilket betyder att man ska ha kört 2 eller fler av totalt 6 tävlingar. Detta är en dubblering mot förra året. Den stora ökningen är deltagare på barn och ungdomssidan och det ser lovande ut för framtiden. Max Lundin vann nybörjarklassen pojkar 7-8 år och Josefine Augustsson vann klassen flickor 10-12 år. I nybörjarklasserna pojkar och flickor 9-10 år knep Casper Mäkinen och Amanda Eriksson varsin andra plats. Bland seniorerna placerade sig Anders Lundin på 4:e plats i division 1 Herrar. Kent Andersson kör nästa år i mästartröja i division 2 Herrar och Jonas Höök körde till sig en 4:e plats i samma division. Härligt kämpat allesammans!

4 Jonas Höök

I Ungdomscupen placerade sig klubben på 4:e plats bakom CK Filip, OK Tyr och Karlskogacyklisterna. Och i föreningscupen tog vi en 8:e plats.