Kategorier

Max på tredje plats i Karlstad XC

2019-09-28 i Allmänt

Kristinehamns Cykelklubbs 11 åriga Max Lundin tog hem tredjeplatsen i Karlstad XC´s Barn och Ungdomslopp som mätte 10 km den 7 september.

Max var endast 6 sekunder från tvåan Isak Holmegård, 14 år från Kils OK. Vann gjorde 13 åriga Jens Halvard Larsen från Haldens CK i Norge.
Jesper Linné körde även han 10 km och cyklade till sig en 59:e plats av 104 startande.

I 34 kilometers loppet körde två av klubbens lite äldre ungdomar. Viggo Johansson körde på mycket bra och kom på 13:e plats in i mål och Alexander Andersson blev 57:a.

I det längsta loppet 60 km hade cykelklubben även bra deltagarantal. Anders Lundin, Jonas Höök, Magnus Aronsson och Marcus Örngren kämpade på bra i den blöta och leriga banan. Peter Andersson tvingades dock bryta efter tre mil.