Headerbild

Kategorier

Max har cyklat två hemmavasor på en vecka

2020-08-24 i Allmänt

Max Lundin, en av klubbens aktiva juniorer har inte legat på latsidan under Hemmavasa veckan.

Under loppet av en vecka har Max cyklat två Hemmavasor.

Då Cykelvasan i år blev inställd på grund av Covid-19 så ändrades allt om och de som var anmälda till årets lopp fick erbjudande att cykla på hemmaplan i stället. Max var sedan tidigare anmäld till Ungdomscykelvasan men ville ha en liten annan utmaning när den blev inställd. Istället så cyklade Max den 94 kilometer långa sträckan mellan Sälen och Mora. Och trots att det var "Hemmavasan" så cyklade Max loppet på klassisk mark mellan just Sälen och Mora tillsammans med pappa Anders. Senare nere i Oxberg väntade lillasyster Alice som cyklade tillsammans med grabbarna Lundin de sista 32 kilometrarna ner mot Mora.

Max var jättenöjd i mål och bestämde sig direkt för att cykla riktiga Cykelvasan 94 kilometer nästa år, även då med pappa Anders. 

I lördags var det dags att cykla igen, då däremot gick turen på hemmaplan och sträckte sig över 32 km. Det var roligt att cykla den sträckan också säger Max som fick starten på köpet då han anmälde sig till nästa års Cykelvasa.

Nästa helg arrangerar hemmaklubben första deltävlingen i Värmlandsserien i MTB för säsongen, det ser jag framemot säger Max.

Adress

Kristinehamns CK - Cykel Anders Lundin, Visnumsgatan 11 68141 Kristinehamn

Kontakt

Tel: E-post: info@kristinehamnsck.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in