Headerbild

Kategorier

Full fart i skogen

2020-09-01 i Allmänt

69 tävlingssugna cyklister från Värmland med omnejd äntrade starten när klubben arrangerade årets första deltävling i Värmlandsserien MTB i söndags.

Man kunde riktigt känna glädjen många kände för att äntligen få sätta på nummerlapp på cykeln igen efter en minst sagt annorlunda tävlingssäsong i och med Covid-19 pandemin.

Vi fick tänka om inför tävlingen i år och särskilja de olika tävlingsklasserna inför start mm så att det inte skulle samlas för mycket folk på ett och samma ställe. I det stora hela lyckades vi bra och vi fick mycket positiv feedback av deltagarna både för arrangemanget och vår fina tävlingsbana.

I seniorklassen, division 1 herrar, vann Johan "Limpan" Lindbom från Almby IK, som redan från start skapade sig en lucka ner till övriga i klungan och behöll sedan försprånget ända in i mål.

I ungdomsklasserna hade klubben ett stort gäng med tävlingssugna pojkar och flickor med. I klassen pojkar/flickor 9-10 år så var det hela 9 hemmaåkare av 13 startande i klassen. Det är verkligen kul att se. Klubbens unga cyklister placerade sig bra i samtliga klasser.

Vi summerar tävlingen som rolig och lyckad.

Resultatlista deltävling 1 i Värmlandsserien MTB - Kristinehamn

Adress

Kristinehamns CK - Cykel Anders Lundin, Visnumsgatan 11 68141 Kristinehamn

Kontakt

Tel: E-post: info@kristinehamnsck.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in