Headerbild

Kategorier

Backe upp och backe ner vid deltävling 2 i Värmlandsserien MTB

2020-09-28 i Allmänt

Något som vi verkligen gillar och är ganska bra på är att arrangera MTB tävlingar i Värmlandsserien. Vi är ett sammansvetsat gäng som fått in en bra rutin på detta.

Idag (söndag) var det återigen dags. Denna gång hade vi Kullhagarna som tävlingscentrum. En bana som vi senast använde vid Värmlandsserie sammanhang 2015. Det var roligt att kunna visa upp denna flowiga ganska konditionskrävande bana för alla cyklister från Värmland med omnejd. Och som rubriken avslöjar så är en bana som är backe upp och backe ner, det är ingen tid för vila.

Fyrtiotvå tävlingssugna kom till start idag. Det var färre deltagare än vad vi hade i augusti vid vår förra deltävling men med tanke på att det är i slutet av säsongen så var det bra deltagarantal. Vi fick många positiva omdömen efter dagens tävling både för arrangemanget och för banan. Det är något som vi varmhjärtat tackar för.

Hemmaåkarna från Kristinehamns Cykelklubb gjorde alla fina prestationer och det blev segrar i fem klasser, Harry Dahlén P9-10 år, Emily Thompson F9-10 år, Max Lundin P11-12 år, Alexander Andersson P15-16 år och slutligen Sven-Åke Eriksson Division 3 Herrar.

Jakob Björklund från Team Skoglöfs IF stod som segrare med god marginal i Division 1 Herrar.

Nu packer vi ihop tävlingssäsongen för iår med ett lyckligt hjärta, det var vi som gjorde Värmlandsserien MTB möjlig i år, detta annorlunda 2020.

Resultat Deltävling 2 Värmlandsserien MTB 27 September Kristinehamn


Saknas på bilden Christoffer Kihlström

Adress

Kristinehamns CK - Cykel Anders Lundin, Visnumsgatan 11 68141 Kristinehamn

Kontakt

Tel: E-post: info@kristinehamnsck.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in