Headerbild

Kategorier

Hurra!

2023-10-03 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Vi är en av 50 värmländska föreningar som får dela på 500 000 kr i sponsorbidrag från Kafferosteriet Löfbergs.

Vi blev glatt överraskade när vi kontaktades av Löfbergs att vi är en av 50 föreningar i Värmland som får dela på sponsorbidraget på 500 000 kr.

Löfbergs visar i och med detta sin uppskattning för vad vi föreningar gör med våra ideella krafter för att få människor och Värmland att växa.

Enligt vad Nya Wermlandstidningen skriver så meddelar Löfbergs att intresset har varit stort och att det har kommit in hela 820 nomineringar fördelat på 480 olika föreningar i länet. Och vi är en av föreningarna som blivit nominerade och utvald.

Löfbergs betonar själva vikten av att hjälpa lokala föreningar i Värmland och att det är här som företaget har sina rötter.

-Det är här det började, och det är här vi har vår framtid. Därför känns det naturligt att visa vår uppskattning till alla som går upp för att göra Värmland till en bättre plats, säger Anders Fredriksson, Löfbergs vd och koncernchef.

Vi riktar ett stort tack till Löfbergs, detta värmer vårt stora cykel hjärta! Och ett extra tack till dig/ni som nominerat oss till sponsorbidraget.

Adress

Kristinehamns CK - Cykel Anders Lundin, Visnumsgatan 11 68141 Kristinehamn

Kontakt

Tel: E-post: info@kristinehamnsck.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in