Headerbild

Kategorier

Värmlandsserien i MTB avgjord för säsongen

2023-09-26 i Allmänt

I söndags var det dags för den sista deltävlingen i Värmlandsserien MTB. Arrangör för tävlingen var Arvika Idrottssällskap. Och därmed är nu serien avgjord för säsongen.

Vi fick en fin dag i Arvika i söndags när det var dags för säsongens sista deltävling i Värmlandsserien MTB. Klubben drog till med flera framstående placeringar för dagen. Max Lundin vann Pojkar 15-16 år och Hampus Cronesberry kom femma i samma klass. Anders Lundin och Marcus Anderdahl kom tvåa respektive trea i Division 2 Herrar och slutligen så kom Peter Andersson tvåa i Division 3 Herrar.

Eftersom detta var den sista deltävlingen för säsongen så var det även prisutdelning för årets Värmlandsserie i MTB när alla cyklister passerat mållinjen i Arvika och resultaten var sammanställda. Klubben visade återigen framfötterna i serien och tog många fina placeringar.

Klubbens resultat i årets Värmlandsserie i MTB:

Pojkar 10-12 år
3:a Harry Dahlén
14:e William Claesson

Flickor 13-14 år
1:a Alice Lundin
2:a Emily Thompson

Pojkar 15-16 år
2:a Max Lundin
3:a Hampus Cronesberry

Division 2 Herrar
1:a Anders Lundin
7:a Per Petersson
10:a Marcus Anderdahl

‍️Division 3 Herrar
1:a Peter Andersson
5:a Sven-Åke Eriksson

Och i nybörjarklasserna har Svante Sörskog, Felix Eriksson och Oskar Forsberg deltagit vid minst två deltävlingar och får då varsin medalj.

För andra året i rad kom klubben på en andra plats i Ungdomscupen respektive Föreningscupen efter OK Tyr Karlstad som vann båda cuperna.

Stort tack för en väldigt fin säsong!

Resultat Deltävling 5 Värmlandsserien MTB

Resultat Värmlandsserien MTB 2023

Adress

Kristinehamns CK - Cykel Anders Lundin, Visnumsgatan 11 68141 Kristinehamn

Kontakt

Tel: E-post: info@kristinehamnsck.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in